Hyödynnä Hurrikaanien monipuolinen osaaminen

Ravintolajätepalvelut

Rasvanerotuskaivojen säännölliset tyhjennykset ja pesut

Erottimien tyhjennykset sekä pesut suoritetaan nopeasti ja vaivattomasti asiakkaan tilauksesta tai säännöllisesti määrävälein. Käynnin yhteydessä tarkastetaan erottimen kunto ja hälytysanturin toimivuus. Kaivosta ja erottimesta tyhjennetty jäte kuljetetaan asianmukaisesti jätteen vastaanottopaikkaan.

Rasvalinjojen kuumavesipesut ja höyrytykset

Ravintolan viemärilinjoihin ja rasvanerottimien purkuputkeen kertyy rasvaa, joka pahimmillaan tukkii putkiston. Säännöllinen rasvalinjan kuumavesipesu ja höyrytys varmistaa järjestelmän toimivuuden.

Erottimien hälyttimen toiminnallisen kunnon testaus määrävälein

Rasvanerottimien tyhjennyksen ja pesun yhteydessä hälytinjärjestelmä testataan joka kerta, jottei yllättäviä ongelmatilanteita pääse syntymään.

Paistorasvojen keräys ja kierrätys hyötykäyttöön

Keräämme ravintoloissa, ruokaloissa ja ruokakaupoissa syntyvän elintarvikerasvan.

Rasva kerätään 60 l:n tynnyreihin, jotka toimitamme pestyinä asiakkaalle. Astioiden vaihtotyhjennys suoritetaan määrävälein tai asiakkaan tilauksesta.

Elintarvikerasvan kaataminen viemäriin on kiellettyä ja saattaa tulla yritykselle kalliiksi putkitukosten tai vedenpuhdistusprosessin häiriintymisen takia. Rasva tulisi toimittaa hyötykäyttöön, jolloin siitä voidaan valmistaa esimerkiksi ulkotulia.

Joustavasti puhdasta

Yksi ympäristöhuollon kulmakivistä on toimittaa niin paljon jätemateriaalia hyödylliseen uusiokäyttöön kuin mahdollista. Hurrikaaneilla on siihen toimivat keinot ja menetelmät, jotka lisäksi antavat sinun keskittyä siihen, mikä tuottaa sinun liiketoiminnallesi tuloa.

Käytetty rasva hyötykäyttöön

Paitsi että elintarvikerasvan kaataminen viemäriin rikkoo säännöksiä, se saattaa tulla yritykselle kalliiksi putkitukosten tai vedenpuhdistusprosessin häiriintymisen takia. Rasva tulisi toimittaa hyötykäyttöön, jolloin siitä voidaan valmistaa vaikkapa ulkotulia tai biodieseliä.

Hurrikaanit kierrättää, sinun tarvitsee vain kerätä

Keräämme ravintoloissa, ruokaloissa ja ruokakaupoissa syntyvän elintarvikerasvan ja hoidamme sen asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. Toimitamme sinulle tarpeellisen määrän pestyjä 60 litran tynnyreitä, joihin voit kerätä syntyvän jäterasvan. Vaihdamme täydet astiat tyhjiin joko määrävälein tai tilauksestasi, miten sinulle parhaiten sopii.

Prosessi puhtaaksi

Lisäksi tyhjennämme ja pesemme ravintoloiden kaivot ja erottimet. Nopean ja vaivattoman palvelun voit hankkia joko määrävälein tai tilauksesta. Käynnin yhteydessä tarkastamme aina myös erottimen kunnon ja hälytysanturin toimivuuden. Kaivosta ja erottimesta tyhjennetyn jätteen kuljetamme asianmukaisesti jätteen vastaanottopaikkaan.

Ota yhteyttä

Unohda rasvanhävityshuolet. Anna Hurrikaanien hoitaa asia puolestasi kaikkien sääntöjen mukaan ja helposti. Aloitus käy yhtä helposti: soitto tai sähköposti riittää.

Mika Salonen

Avainasiakaspäällikkö

040 182 4680
mika.salonen@hurrikaanit.fi

tai tilaa tästä »

Unohda rasvanhävityshuolet.

Pyydä tarjous
Sulje x
Hurrikaanit

Pyydä tarjous

Mikä palvelu?
Mihin osoitteeseen?
Koska?
Lisätiedot
Yhteystietosi