Tapahtumat

Toimitamme toiletit ja jäteastiat kaikkiin tarpeisiin.

Oletko järjestämässä festivaalia tai tapahtumaa? Puuttuvatko rakennustyömaaltasi toiletit? Ota yhteyttä meihin. Autamme sinua valitsemaan sopivat mallit ja määrät, tarvitsetpa yksittäisen wc:n tai vaikka satoja. Voit tilata tuotteet myös verkkokaupastamme.

Festivaalit ja tapahtumat

Tapahtumajärjestäjänä tiedät, että saniteetti- ja jätehuolto ovat olennaisia tekijöitä kävijöiden viihtyvyyden ja positiivisen palautteen kannalta. Olemme tuoneet helpotusta mm. Jukolan viestiin, Flow-festivaaleille ja Helsinki City Marathonille. Hurrikaanien tapahtumavastaava on aina paikalla – tai vähintään tavoitettavissa – koko tilaisuutesi ajan.

Rakennustyömaat

Hoidamme työmaallesi puhtaat ja toimivat toiletit, pisuaarit, käsienpesuasemat ym. saniteettipalvelut. Kalustomme on viimeistä huutoa – tarjolla on mm. uudet monipaikkaiset pisuaarit. Toilettien varusteina ovat aina wc-paperit, kemikaalit ja käsidesit.

Hyödynnä toiletti­laskuriamme

Toiletteja kannattaa tilata riittävä määrä, sillä vessajonot eivät kohota tilaisuuden tunnelmaa. Toilettilaskurimme avulla voit laskea sopivan toilettimäärän tapahtumasi henkilömäärän perustella. Laskurista voit jatkaa kätevästi toilettien tilaukseen.

Myös jäteastiat, jätepuristimet ja -lavat

Meiltä saat tilaisuuteesi myös jäteastiat, jätepuristimet ja jätelavat, jotka toimitamme paikalle ja joiden tyhjennyksestä huolehdimme sovitusti. Hyvä ratkaisu suuriin yleisötapahtumiin on erityinen jätepuristin, johon mahtuu jätettä yhteensä 20 m³.

Pyydä tarjous

Asiakaspalvelu (09) 720 6580
asiakaspalvelu@hurrikaanit.fi

Tunnuslausemme vuodesta 1964:
kyllä onnistuu.

Sulje x
Hurrikaanit

Pyydä tarjous

Mikä palvelu?

Mihin osoitteeseen?
Koska?
Lisätiedot
Yhteystietosi