Mitä teemme?

Kaivojen tyhjennykset, putkien sulatukset ja muut alan työt.

Hurrikaaneilla on luvat, kalusto ja osaaminen kaikkiin alan töihin taivaan ja maan välillä. Operoimme sujuvasti myös maan alla.

Viemärit

Suoritamme viemärilinjojen avaukset, puhdistukset, sulatukset ja kuvaukset.

Kaivot ja erottimet

Tyhjennämme ja puhdistamme kaikenlaiset kaivot ja erottimet.

Pumppaamot

Suoritamme kaikenkokoisten pumppaamoiden tyhjennykset ja puhdistukset.

Saneeraukset

Puhdistamme ja korjaamme rakennusten alapohjat, avaimet käteen -periaatteella.

Kuntotutkimukset

Varmistamme viemäristön ja salaojien toiminnallisen kunnon sekä korjaus- ja huoltotarpeen.

Hurrikaanit huolehtii – kattokaivoista pohjaviemäreihin.

Katto

Katolla ongelmia aiheutuu tukkeutuneista sadevesikattokaivoista, viemärin tuuletusputkista ja sadevesiränneistä. Mahdollisilta rakenteiden kosteusongelmilta ja viemäristön hajuhaitoilta vältytään puhdistamalla ja tarkastamalla ne säännöllisesti ammattilaisen toimesta. Teemme myös kattosingelin poistoja huopakatoilta.

Yläpohja

Yläpohjan hyvä eristys vähentää energiankulutusta tuntuvasti. Poistamme yläpohjan vanhat eristeet tehokkaasti suurtehoimurilla.

WC

Viemäritukokset ja hajuhaitat ovat tyypillisiä ongelmia wc-tiloissa. Puhdistamme wc:n viemärit, käsienpesualtaan hajulukot ja lattiakaivot. Poistamme tukoksen aiheuttajat ja tutkimme viemäristön kunnon.

Keittiö

Pulputus viemäreissä on oire, johon on syytä reagoida vuotojen ja kosteusongelmien ehkäisemiseksi. Puhdistamme keittiön lavuaariin liittyvät viemärit ja hajulukot.  Poistamme tukoksen aiheuttajat. Selvitämme viemärin toimintakunnon ja mahdolliset ongelmakohdat.

Kylpyhuone

Hiuksista ja pesuvedestä viemäristöön kertyvä liete aiheuttaa tukoksia ja hajuhaittoja, pahimmassa tapauksessa jopa kosteusongelmia rakenteisiin. Puhdistamme kylpyhuoneen viemärit, käsienpesualtaiden hajulukot ja lattiakaivot. Poistamme tukoksen aiheuttajat ja tutkimme viemäristön kunnon.

Pihakaivot

Piha-alueilla ja ajoteillä virtaavat sade- ja sulamisvedet johdetaan sadevesikaivoon, jotta ne eivät kerry lammikoiksi pihamaalle. Kaivon pohjalla olevaan lietepesään kulkeutuu sadeveden mukana hiekkaa, lehtiä ym. kiintoainesta, joka on syytä poistaa säännöllisesti. Tyhjennämme ja puhdistamme sadevesikaivot ja pumppaamot.

Tunnuslauseemme vuodesta 1964:
kyllä onnistuu.

Sulje x
Hurrikaanit

Pyydä tarjous

    Mikä palvelu?
    Mitä palvelua haluat?
    Mihin osoitteeseen / kohteeseen?
    Liitetiedostot (PDF ja JPG tiedostomuodot sallitaan)
    Yhteystietosi