Hurrikaanit-varoitus Tampereelle

Hurrikaanit Tampere aloittaa toiminnan Pirkanmaalla 1.10.2019.

Tamperelaisten puntit tulevat tutisemaan, kun Hurrikaanit saapuvat rannikolta valtavalla vauhdilla ja energialla. Hurrikaanien suunnattomasta voimasta kaivot tyhjenevät, vedet virtaavat ja sorat imeytyvät talojen alta, aiheuttaen ennenkuulumatonta kuhinaa ja ihmetystä Tampereen seudulla.

Hurrikaanit Tampere aloittaa toiminnan Pirkanmaalla 1.10.2019.

Hurrikaanit tuo Tampereen seudulle asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyt kiinteistöjen viemärinhuoltopalvelut, putkistojen kuntotutkimukset ja ryömintätilojen korjaukset. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös tapahtumien toiletti- ja jätehuoltopalvelut.

Runsas kysyntä, olemassa olevat valtakunnalliset asiakkuudet ja Tampereen seudun voimakas kasvu ovat innoittaneet aiemmin pääkaupunkiseudulla toimineen Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy:n laajenemaan nyt myös Pirkanmaan alueelle.

Hurrikaanit on viemärihuoltoon erikoistunut vuonna 1964 perustettu perheyritys, ja osaamisessa mitattuna olemme Suomen johtava ympäristönhuollon ammattilainen. Vaikka kohteemme sijaitsevat kiinteistöissä, teollisuudessa ja tapahtumissa, tärkein kohteemme ovat aina ihmiset. Poistamme ja ehkäisemme ihmisten ongelmia. Hurrikaanit on ihmisiä varten.

Hurrikaanien palveluksessa on noin 50 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2018 oli noin 6 miljoonaa euroa. Hurrikaanit toimii paikallisesti Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Recommend
Share
Sulje x
Hurrikaanit

Pyydä tarjous

    Mikä palvelu?
    Mitä palvelua haluat?
    Mihin osoitteeseen / kohteeseen?
    Liitetiedostot (PDF ja JPG tiedostomuodot sallitaan)
    Yhteystietosi