Hyödynnä Hurrikaanien monipuolinen osaaminen

Rakennustyömaapalvelut

Suurtehoimuroinnit

Suurtehoimureilla poistetaan tehokkaasti ja pölyttömästi materiaalia vaikeakulkuisista paikosta. Tyypillisiä suurtehoimurilla tehtäviä töitä ovat ylä- ja välipohjien eristeiden poistot, maa-aineksien poisto rakennusten ryömintätiloista, kattosingelin poisto ja salaojakaivantojen teko.

Sepelin ja kevytsoran puhallukset

Suurtehoimurilla saadaan puhallettua sepeliä tai kevytsoraa vaikeakulkuisiin paikkoihin. Tyypillisiä puhallustöitä ovat väli- ja alapohjien täyttötyöt, kapillaarikatkon asennus ryömintätiloihin, käytöstä poistettujen säiliöiden täytöt, salaojakaivantojen täytöt ja kattosingelin asennus.

Putkistojen laaduntarkastus, kuvaus ja savutus

Uusien putkistojen toimivuus selvitetään ennen niiden käyttöönottoa. Kuvaamalla varmistetaan putkiston asianmukainen asennus.

Paikalliset tukokset ja rakenteelliset viat putkistossa todennetaan ja paikallistetaan nopeasti kuvaamalla. Kuvauksesta saadun tiedon perustella tehdään tarvittavat jatkotoimenpiteet ongelman ratkaisemiseksi.

Putkistojen vuotokohdat voidaan paikallistaa savun avulla. Putkistolinja ylipaineistetaan ja täytetään savulla vuotokohdan selvittämiseksi.

Siirrettävät toiletit ja jätevesisäiliöt ylläpitoineen

Toimitamme rakennustyömaille tarvittavat saniteettipalvelut, kuten siirrettävät käymälät, pisuaarit ja käsienpesupisteet. Toilettien siisteydestä ja hygieniatasosta pidämme erityistä huolta. Tutustu valikoimaamme tästä.

Rakennustyömaille vuokraamme myös maahan upotettavat sekä vaihtolavakiskoilla varustetut jätevesisäiliöt 4-20 m3. Valikoimastamme löytyy myös tilapäisiä jätevesipumppaamoita.

Putkistojen puhdistukset

Viemäreihin, salaojiin ja muihin putkistoihin joutuneet kiintoainekset tai luonnon aiheuttamat tukkeet kuten jää tai juuret poistetaan vaivattomasti.

Vanhat valurautaiset pohjaviemärit saamme puhdistettua sukitusta tai pinnoitusta varten tehokkaalla vesipainetoimisella rouhijalla.

Rakennustyömaalla suoritettavat muut puhdistustyöt

Suoritamme myös rakennustyömailla tarvittavia painepesuja (max 450 bar), kuten julkisivujen ja betonipintojen puhdistuksia.

Loka-autolla tehtävät imutyöt ja siirtopumppaukset

Suoritamme tehokkaalla ja uudenaikaisella kalustolla kaikki rakennustyömaan imutyöt, kuten kaivojen, säiliöiden ja kaivantojen tyhjennykset ja viemärien kuivana pidot.

Siirtopumpuilla varustetuilla imuautoilla onnistuu keskeytymätön imutyö esimerkiksi kaivovälin saneerauksen aikana.

Höyrytykset ja sulatukset

Putkistojen ja kaivojen sulatukset suoritetaan nopeasti ja tehokkaasti kuumavesi- ja höyrylaitteilla.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm.
•  sadevesikaivojen, -kourujen ja -syöksyputkien sulatus
•  rumpuputkien ja kaivojen sulatus
•  jäätyneiden putkien sulatus
•  valumuottien ja ontelolaattojen välien sulatus

Aikataulut ja kustannukset pitävät

Urakkasi on sujuttava kustannustehokkaasti, aikataulussa ja ilman yllätyksiä. Hurrikaanit auttavat nopealla toimitusajalla ja työtakuulla.

Hätäpäivystys

Yllättävissä tilanteissa on hyvä muistaa ympärivuorokautinen hätäpäivystyksemme:

(09) 720 6580

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa urakkasi tehokasta valmistumista? Suunnitellaan yhdessä. Ota yhteys jo tänään!

Timo Nuutinen

Avainasiakaspäällikkö

044 370 9057
timo.nuutinen@hurrikaanit.fi

tai tilaa tästä »

Autamme mielellämme.

Pyydä tarjous
Sulje x
Hurrikaanit

Pyydä tarjous

Mikä palvelu?
Mihin osoitteeseen?
Koska?
Lisätiedot
Yhteystietosi