Hyödynnä Hurrikaanien monipuolinen osaaminen

Kiinteistöpalvelut

Viemäristön puhdistus

Suoritamme vuosittain sadoissa kiinteistöissä viemäriverkostojen puhdistuksia. Annamme puhdistustyöstämme laatutakuun.  Kartoitetaan yhdessä räätälöity viemäristön huoltosuunnitelma. Ota yhteyttä ja kysy lisää eri huoltovaihtoehdoistamme!

Viemäristön kuvaus /
kuntokartoitus

Selvitämme viemäristön kunnon, korjaustarpeen ja paikallistamme mahdolliset ongelmakohdat. Asiantuntijamme laatii havainnoista kirjallisen raportin, videotallenteen ja piirustuksen.

•  suoritamme uusien putkien käyttöönottokuvauksia
•  selvitämme viemäritukoksen syyn
•  teemme putkistojen kuntotutkimuksia ja täsmäkartoituksia
•  suoritamme sukituksen laaduntarkastuksia
•  selvitämme hajuhaittoja mm. savuttamalla

Kaivojen ja erottimien
tyhjennys ja pesu

Kaivojen ja erottimien tyhjennykset sekä pesut suoritetaan asiakkaan tilauksesta tai säännöllisesti määrävälein. Käynnin yhteydessä tarkastetaan erottimen kunto ja hälytysanturin toimivuus. Kaivoista ja erottimista tyhjennetty jäte kuljetetaan asianmukaisesti jätteen vastaanottopaikkaan.

Pumppaamoiden tyhjennys, pesu ja tarkastus

Suoritamme pumppaamoiden tyhjennyksiä ja pesuja sekä tarkastuksia asiakkaan tilauksesta tai säännöllisesti määrävälein. Käynnin yhteydessä tarkastetaan pumppaamon kunto ja hälytysanturin toimivuus. Pumppaamoista tyhjennetty jäte kuljetetaan asianmukaisesti jätteen vastaanottopaikkaan.

Salaojien puhdistus ja kuntotutkimus

Salaojat puhdistetaan ja tutkimus tehdään kuvaamalla. Tarvittaessa suoritetaan salaojien korkomittaus. Ammattilaisemme selvittävät salaojien toiminnallisen ja rakenteellisen kunnon. Tehdystä työstä asiakas saa piirustuksen, videomateriaalin sekä kirjallisen raportin, jossa on eriteltynä mahdolliset viat sekä toimenpidesuositukset.

Jäätyneiden putkistojen ja kaivojen sulatus

Räystäiden, syöksytorvien, viemäreiden ja kaivojen sulatukset suoritetaan nopeasti ja tehokkaasti kuumavesi- ja höyrylaitteilla.

Alapohjan kunnostus

Puhdistamme ja korjaamme kosteuden tai homeen vaurioittamat alapohjat avaimet käteen periaatteella.

Suurtehoimurointi ja puhallus

Suurtehoimureilla poistetaan tehokkaasti ja pölyttömästi materiaalia vaikeakulkuisista paikosta. Tyypillisiä suurtehoimurilla tehtäviä töitä ovat ylä- ja välipohjien eristeiden poistot, maa-aineksien poisto rakennusten ryömintätiloista, kattosingelin poisto ja salaojakaivantojen teko ahtaissa paikoissa.

Puhaltamalla saadaan toimitettua kevytsoraa tai salaojasepeliä vaivattomasti vaikeakulkuisiin tiloihin. Tyypillisiä puhallustöitä ovat väli- ja alapohjien täyttötyöt, kapillaarikatkon asennus ryömintätiloihin, käytöstä poistettujen säiliöiden täytöt, salaojakaivantojen täytöt ja kattosingelin asennus.

 

Vaivatonta ja laadukasta

Jo 50 vuoden kokemukseen nojautuen Hurrikaanit pystyy vastaamaan siitä, että odotuksesi täyttyvät. Mikäli työmme ei kaikesta huolimatta täytä odotuksia, Hurrikaanit sitoutuu tekemään työn uudestaan veloituksetta.

Tyypillisiä asiakaskohteitamme ovat mm. asunto- ja kiinteistö-osakeyhtiöt, kauppakeskukset, autotalot sekä omakotitalot.

Ennakkohuolto säästää rahaa

Talojen viemäriverkostoja sekä sadevesi- ja salaojajärjestelmiä on tärkeää huoltaa määrävälein. Toimivat viemärit ja valumavesijärjestelmät lisäävät asumismukavuutta ja vähentävät vesivahingon riskiä rakenteissa ja pihamaalla. Oikeanlaiset huoltotoimenpiteet parantavat putkistojen toimivuutta ja lisäävät niiden käyttöikää. Toimimalla ennakkoon vähennät mahdollisen vesivahingon riskiä huomattavasti ja säästät huomattavia summia. Soita jo tänään ja pyydä ilmainen kartoitus ja huoltosuunnitelma!

Ota yhteyttä

Lähdetäänkö liikkeelle kartoituksesta ja huoltosuunnitelman laatimisesta? Ota yhteys, niin suunnitellaan yhdessä.

Mika Salonen

Avainasiakaspäällikkö

040 182 4680
mika.salonen@hurrikaanit.fi

tai tilaa tästä »

Autamme mielellämme.

Pyydä tarjous
Sulje x
Hurrikaanit

Pyydä tarjous

Mikä palvelu?
Mihin osoitteeseen?
Koska?
Lisätiedot
Yhteystietosi