Hyödynnä Hurrikaanien monipuolinen osaaminen

Hätä 24h palvelu

Viemärien ja putkistojen avaus

Tukkiutuneet viemärit ja putkistot avataan nopealla toimitusajalla.

Kaivojen ja erottimien
tyhjennys, pesu ja tarkastus

Kaivojen ja erottimien (loka-, sadevesi-, hiekanerotus-, öljynerotus-, rasvanerotus-) pikatyhjennykset, pesut ja tarkastukset suoritetaan nopeasti ja vaivattomasti.

Putkistojen kuvaus

Tukokset ja rakenteelliset viat putkistossa todennetaan ja paikallistetaan nopeasti kuvaamalla. Kuvauksella saatu tieto annetaan heti paikan päällä asiakkaalle.

Pumppaamoiden tyhjennys, pesu ja tarkastus

Pumppaamon toimintahäiriö tai rikkoutuminen vaatii aina ripeätä toimintaa. Pumppaamoiden tyhjennykset, pesut ja tarkastukset suoritetaan nopeasti tilauksesta. Käynnin yhteydessä tarkastetaan pumppaamon kunto ja hälytysanturin toimivuus.

Veden imu ja pumppaus

Suoritamme tehokkaalla ja uudenaikaisella kalustolla kaikki imutyöt, kuten kaivojen, säiliöiden ja kaivantojen pikatyhjennykset ja viemärien kuivana pidot. Siirtopumpuilla varustetuilla imuautoilla onnistuu keskeytymätön imutyö esimerkiksi kaivovälin saneerauksen aikana.

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi sopii erinomaisesti raskaisiin pikapuhdistuksiin kuten eri materiaalien ja maa-ainesten poistoon suuren alipaineen voimalla.

Siirrettävät toiletit ylläpitoineen

Meiltä saat nopeasti kaikkiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin jätehuollon järjestelyä helpottavat palvelut mm. toiletit ja roska-astiat. Rakennustyömaille myös jätevesisäiliöt 4–20 m³ sekä talvimalliset, lämmitettävät toiletit.

Jäätyneiden putkistojen ja kaivojen sulatus

Räystäiden, syöksytorvien, viemäreiden ja kaivojen sulatukset suoritetaan nopeasti ja tehokkaasti kuumavesi- tai höyrylaitteilla.

Nopeasti ja ammattitaidolla

Hätä 24h -palvelu on aina saatavilla, kellon ympäri. Koska päivystäjämme osaavat kartoittaa ongelmasi ja sen ratkaisuvaihtoehdot jo puhelun aikana, saamme juuri oikean kaluston kiinteistöllesi tekemään oikeat toimenpiteet – ja nopeasti. Hurrikaanien koko monipuolinen kalusto ja ammattitaito ovat käytettävissäsi 24/7.

Hätä 24h -palveluamme käyttävät useat huoltoyhtiöt, isännöitsijät, kauppakeskukset, julkishallinto ja teollisuuden eri toimijat.

Soita apua heti

PÄIVYSTYS 24/7 (09) 720 6580

Autamme mielellämme.

Pyydä tarjous
Sulje x
Hurrikaanit

Pyydä tarjous

Mikä palvelu?
Mihin osoitteeseen?
Koska?
Lisätiedot
Yhteystietosi